Reviews

“Na twee en half jaar in een sneltrein te hebben gezeten en heen en weer gegooid te zijn tussen emotionele zaken in mijn privéleven en mijn werk ben ik bij Marianne terecht gekomen. Mijn hoofd zat te vol, mijn zelfvertrouwen was voor een groot gedeelte weg en ik kon een aantal zaken niet meer juist verwerken en wegzetten. Na het intakeproces had ik een goed beeld van datgene waar ik mee aan de slag kon gaan. Ik had veel vertrouwen in Marianne en in de manier waarop Marianne aangaf met welke methode we verder konden gaan. Marianne gaf me de ruimte om te bedenken of ik verder wilde gaan en waarmee. Door haar brede ervaring en inlevingsvermogen had ze vlug een goed beeld van mijn gevoel en kan verwoorden wat ik voelde/ervaarde en zelf niet goed kon benoemen. Ik ben aan de slag gegaan met een aantal van mijn aandachtspunten en na de derde behandeling had ik weer een groot gedeelte van het vertrouwen in mezelf terug. Hierdoor ben ik al erg goed op weg om weer mezelf te worden en is mijn hoofd een stuk minder vol, mijn zelfvertrouwen is voor een groot gedeelte weer terug. Ik zit weer in de stoptrein en kan vooruit en zaken weer in een goed perspectief zien. Mocht het toch weer even de andere kant opgaan kan ik zo weer terecht bij Marianne via de app of via een consult. Een fijn gevoel om te weten dat ik zo weer terecht kan bij haar”.
~ Mariska ~

“Ik wil de ReAttach-therapie van harte aanraden. Wat een fijne therapie is dit!
Via mijn huisartspraktijkondersteuner ben ik bij Marianne terecht gekomen, omdat ik met alleen praten niet verder kwam. Ik herkende mijzelf niet meer, ik zat op slot, mijn hoofd zat vol en ik voelde mij onzeker. Na de eerste sessie voelde ik mij al een stuk beter en ontspannen. Ik voelde mij erg welkom en ik keek uit naar de vervolgsessies. Na een paar sessies had ik het gevoel klaar te zijn, de lading is er vanaf. Ik ben in een opwaartse spiraal. Ik voel mij weer ontspannen en zeker.
Het lukt mij weer om meerdere dingen op te pakken en mij te richten op mijn omgeving.
Dank je wel Marianne voor je fijne begeleiding, want daardoor kan ik weer genieten!”
~ Karina ~

“Nadat ik Covid-19 had gehad, hield ik langdurig last van mijn prikkelverwerking.
Ik had nog nooit van ReAttach gehoord, maar na de intake dacht ik dat het wel iets voor mij zou kunnen zijn. Na 5 sessies kan ik weer veel beter met prikkels om mij heen omgaan –
een wereld van verschil!
Ik heb Marianne ervaren als een fijn en betrouwbaar persoon”.
~ Manuella ~

“Na 2 jaar hard werken aan mijn opleiding waarin ik mij totaal op mezelf had gericht, duizelde het me om weer het “normale leven” in te stappen.
Ik voelde dat het tijd was voor een reset, alleen wist ik niet hoe.
Ik heb ASS en daardoor ben ik over het algemeen meer bezig met mijn eigen perspectief dan met het perspectief van de ander.  
Ik kwam in behandeling bij  Marianne van praktijk “Bewuste Groei”.  Zij ondersteunde mij in het “reset proces” door op zeer kundige wijze de Re-attach methode in te zetten met daarin speciale aandacht voor mensen met ASS. Marianne deed dit op een zeer respectvolle en presente manier waardoor ik me enorm gezien voelde.
Hierdoor ontstond er in mijn hoofd en lijf meer rust en ruimte om verder te gaan.
Er zal zeker weer een periode in mijn leven komen waarin ik een nieuwe “reset” nodig zal hebben en dan klop ik gewoon weer aan bij Bewuste Groei”.
~ AM ~

“Na bijna aan het einde te zijn gekomen van mijn Covid revalidatie had ik nog grote moeite met concentratie, mijn geheugen en het verwerken van prikkels.
Na gestart te zijn met de ReAttach-therapie merkte ik direct positieve verandering op en na het afronden ging echt alles me makkelijker en beter af. De therapie heeft me mijn zelfvertrouwen weer terug gegeven. Ik durf weer vooruit te kijken en zie de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet.
Marianne kan als therapeute heel goed luisteren en verwoorden wat ik precies bedoel, wat ik zelf niet zo goed uit kan leggen en dat inzetten in de therapie. Ze heeft een heel prettige persoonlijkheid. Ik ben haar dankbaar voor wat ze voor me heeft kunnen doen.”
~ Angela ~

“Via een vriendin ben ik contact gekomen met Marianne. Eerlijk waar was ik in het begin een beetje sceptisch, ik had nog nooit van IEMT gehoord en het leek me te mooi om waar te zijn. Niets bleek minder waar. Na 2 sessies heb ik het gevoel dat er een last van mijn schouder af is gevallen en ervaar ik veel meer rust in mijn hoofd.
Een heel fijne ervaring!
En wat een fijn mens is Marianne…”
~ Marloes ~