Aanbod

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot maatschappelijk werker en in al die jaren heb ik gemerkt dat lang niet iedereen baat heeft bij ‘praten over wat je hebt meegemaakt’. Natuurlijk – het is fijn om je hart te luchten en daarvoor is zéker ruimte bij mij. Hoe fijn zou het vervolgens zijn om samen aan de slag te gaan zodat jij daadwerkelijk een verandering in gang kun zetten? De afgelopen jaren ben ik opgeleid in verschillende werkwijzen, waarbij het ‘onderbewuste’ sterk mijn interesse heeft. Mijn overtuiging is dat je àlles wat je nodig hebt, al in je hebt – ik ondersteun jou zodat je hier weer gebruik van kunt maken.
Bij ‘Bewuste Groei’ maak ik met name gebruik van mijn kennis op het gebied van Integral Eye Movement Therapy (IEMT), hypnose, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), ReAttach en het oplossingsgericht werken. Een vleugje energetisch werk is deel van mij – zo stem ik op jou af. Ik ben er op gericht jouw onderbewuste mogelijkheden aan te spreken om jou bewust te laten groeien, weer beweging mogelijk te maken. Dit het liefst vanuit mijn ervaring, hart en intuïtie.

Bij crisisgevoeligheid is Bewuste Groei niet geschikt en adviseer ik je hulp te zoeken bij een GGZ instelling, omdat daar speciale regelingen voor crisis zijn.