Praktische informatie

Een therapeut kiezen doe je natuurlijk zorgvuldig. Logisch als je eerst even contact wilt om te kijken of er een klik is. Dat kan telefonisch, maar ook in ‘real life’. Stuur gerust een mail (info@bewustegroei.nl), of bel / app naar nummer 06 38008204. Als ik niet bereikbaar ben, laat dan je naam en nummer achter, ik bel je van harte terug. Direct een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk.

Voor particulieren zijn de kosten als volgt:
Tijdens de intake, waarvan de kosten €95,- zijn, zullen we bespreken wat jouw vraag is, naar welke ‘stip op de horizon’ jij graag wilt toewerken. Na de intake zal ik jou aangeven wat ik vanuit Bewuste Groei voor jou kan betekenen. De kosten voor een vervolgsessie bedragen €95- en zijn vrijgesteld van BTW. Een sessie duurt doorgaans maximaal 1,5 uur.

Je mag er van uitgaan dat je – na de intake – minimaal 2 -3 afspraken inplant om voortgang in jouw vraag te krijgen. Je ontvangt na afloop van elke sessie de factuur per app met een betaalverzoek.
Na het maken van de intake-afspraak, stuur ik je een aanmeldformulier dat je digitaal kunt invullen en voorafgaand aan de eerste afspraak aan mij retour stuurt. Hier maak ik gebruik van bij onze eerste afspraak.

Voor bedrijven gelden bovenstaande tarieven met daarbovenop de BTW.

Kijk bij ’tarieven’ voor meer informatie over mogelijkheden voor vergoedingen door de zorgverzekeraar.