Hypnose

Hoeveel van onze handelingen voeren we met ons bewustzijn uit?
Slechts ongeveer 5 % – en dat is waarschijnlijk nog royaal geschat…
Zo’n 95 % van ons gedrag komt voort vanuit ons onderbewuste. Om gedrag te kunnen veranderen is het noodzakelijk om bewust een veranderwens te hebben – waarop we vervolgens vanuit het onderbewuste een verschil tot stand brengen. Dat is wat hypnose voor je kan betekenen.

Velen van ons kennen de hypnose vooral vanuit de ‘show-hypnose’ en zijn zich daardoor niet bewust van de helpende en helende toepassing er van. Gelukkig ìs die kant er absoluut wel – hypnose helpt jou om in je onderbewuste díe verandering te maken, waardoor jij in je dagelijks leven Lichter door het leven kan gaan.

Tijdens de eerste sessie zal je kennismaken met hypnose door het doen van een aantal eenvoudige oefeningen. Je zult een staat van trance ervaren, die de basis legt voor een vertrouwde en voor jou veilige bedding om de vervolgsessie(s) op te laten plaatsvinden.

Met hypnose kan je in trance meer inzicht in jezelf krijgen en zo aan heel diverse klachten werken zoals angsten, het veranderen van belemmerende gevoelens, een negatief zelfbeeld en veel meer. Ook kan hypnose je ondersteunen bij gewichtsverlies.

Hypnose wordt ook ingezet als vervolg op IEMT, om de gemaakte veranderingen stevig te verankeren.